Menü Ára 1 200 Ft Jövő heti menü Heti Menü Heti Menü - Laterum 9. hét 2021. 03. 1. - 2021. 03. 7. Hétfő Leves Zöldborsó leves A Frankfurti pulykatokány, párolt rizzsel B Milánói sertésborda C Spenót, főtt tojással (2db) Kedd Leves Gyümölcsleves A Lecsós csirkemáj, tarhonyával B Sajttal-sonkával töltött sertésszelet, burgonyapürével C Rántott halfilé, párolt rizzsel, tartármártással Szerda Leves Vajgaluska leves A Vegyespörkölt, galuskával B Stefánia vagdalt, főtt burgonyával, párolt káposztával C Szezámmagos rántott brokkoli, bulgurral, ördögmártással Csütörtök Leves Magyaros burgonyaleves A Rakott karfiol tejföllel sütve B Makói sertésszelet, petrezselymes rizzsel C Sajtos-tejfölös tészta Péntek Leves Bableves A Znaimi marharagu, fűszeres pirított tésztával B Gyros tál C Farsangi fánk, házi baracklekvárral Jövő heti menü napi menü ára 1200 Ft helyben fogyasztva munkanapokon 1100 - 1430 óráig a leves mellé 3 féle főételből választhat a "C" mindig vegetáriánus menü házi készítésű sütemények Coca-Cola termékek, ásványvizek, üdítők kitelepülések hideg tálak állófogadások büfé, catering szolgáltatás állófogadás 20 - 900 főig Rendezvények 180 fős étterem 14 fős külön terem Farsangi mulatság, locsoló bál, táncos-zenés rendezvény Ballagási, diplomaosztó, védési ebédek Születésnapok, esküvők, ünnepi étkezések Igény szerint tányérszervízes, bőségtálas vagy svédasztalos felszolgálás Étteremcsoport Laterum LaFood
Hétfő Leves Zöldborsó leves A Frankfurti pulykatokány, párolt rizzsel B Milánói sertésborda C Spenót, főtt tojással (2db)
Kedd Leves Gyümölcsleves A Lecsós csirkemáj, tarhonyával B Sajttal-sonkával töltött sertésszelet, burgonyapürével C Rántott halfilé, párolt rizzsel, tartármártással
Szerda Leves Vajgaluska leves A Vegyespörkölt, galuskával B Stefánia vagdalt, főtt burgonyával, párolt káposztával C Szezámmagos rántott brokkoli, bulgurral, ördögmártással
Csütörtök Leves Magyaros burgonyaleves A Rakott karfiol tejföllel sütve B Makói sertésszelet, petrezselymes rizzsel C Sajtos-tejfölös tészta
Péntek Leves Bableves A Znaimi marharagu, fűszeres pirított tésztával B Gyros tál C Farsangi fánk, házi baracklekvárral